jueves, 7 de enero de 2010

Dia 12 [06/01/2010]: Dia de Reis a la Platja de Boa Viagem
















Després de felicitar el dia de Reis a les respectives famílies, agafem el 910 per anar a la platja de Boa Viagem, segons la Lonely, no recomanable al bany per la pudor de les seves aigues, la contaminació i bàsicament, pels taurons que freqüenten la costa.
Finalment resulta ser una platja força agradable, neta, d’aigua bastant neta i gens de pudor. Evidentment que els taurons ronden, però si un segueix les recomanacions, no ha de tenir cap problema.

La veritat és que la zona no té massa cosa a veure a part de la platja. Trobem de camí una oficina de turisme, una espècie de zulo enreixat, on hi ha dos simpàtiques noies que molt amablement ens indiquen que podem anar a Missa a l’Esglèsia del costat, que podem anar a la platja, que podem anar al centre comercial, a Olinda i a una destil.leria de Catxassa que no queda massa lluny. Ole, ole i ole. Ah! Tb ens ofereixen un viatge en barqueta pels Canals interiors de Recife, una manera diferent de veure la ciutat. I jo em pregunto, quin espavilat turista està interessat en un producte com aquest després d’olorar la pudor inmunda que fan els Canals, que és infumable….

Dinem uns pinxos i uns queijos i pujem xino xano a un centre comercial que no queda massa lluny on disfrutem de l’aire acondicionat mentre fem una volta buscant repelent de mosquits, que a la nit ens cruspeixen tot i ruixar l’habitació amb insecticida.

La tornada es complica perquè el bus que ens torna a casa triga més d’hora i mitja en pasar… arribem rebentats a casa, però ens dutxem i sortim a sopar típic menjar Pernambuquí, de la zona. Menjem un trinxat de cranc i uns camaraos amb salsa de tapioca i queijo. BONISSIM.

Per acomiadar-nos de la ciutat, tornem a Alto da Sé, mentre ens prenem una capirinha i mirem l’skyline il.luminat de la ciutat de Recife.

A les 3 del matí una simpática cucaratxa s’atreveix a fer salt al buit de l’estanteria que hi ha sobre el llit a damunt del meu coll. QUIN SUSTO I QUINA ANGUNIA. L’Isaac l’atrapa amb la técnica del got i la postal i la deixem anar lliure a la taulada de la casa.

Bona nit i demà a Fernando de Noronha falta gent!

2 comentarios:

  1. Ostres, l'Isaac està a una cabina o li està pujant la permanent a la perruqueria??
    I no em torturis més amb els menús, que a mi em surten els noodles per les orelles.
    Muaks!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola makaaaaaaaaaaaa Creo que ya esta solucionado el problema, a ver si te llega
    Que tan traio Sus Magestades eh?
    El Barça perdio 1-2 con er Sevilla, vamos a per la 1ª gesta del 2010 jijiji.
    Como van esas caipis....
    Maka que te quiero ya lo sabes
    corto y cambio

    ResponderEliminar