jueves, 14 de enero de 2010

Dia 20 [14/01/2010]: Praia da Pipa, Part II
















































Aquest ha estat realment un dia de vacances. Després de l'esmorzar típic, hem agafat els bàrtuls de platja i hem anat xino xano a la Praia do Amor, una de les més famoses per practicar el surf a la zona. Les onades però estaven molt girades, trencaven malament i el vent no bufava en la direcció correcta (transcric literal comentaris de l'expert).
Així que hem continuat la passejada fins a Praia das Minas i hem pujat al Mirador, les vistes de la zona eren inmillorables. El denominador comú de la zona costera és que la platja està sota un petit penyassegat, de manera que a la majoria de platjes s'hi accedeix per escales excavades a la roca o afegides de fusta.
Després de fer les fotos de rigor (on he inclòs el primer cementiri de cocos observat en la vida), hem baixat a na Praia do Amor, hem llogat la sombrilla i ens hem estirat qual llanagardaix a fer la vida del jubilat de costa.
A les 12 però ja estavem fins el gorro, i hem desfet el camí però aquesta vegada tornant pel penyassegat fins arribar al Poble.
Ens hem banyat una estona a la piscina del hostel, hem dinat i hem fet una bona migdiadeta. A primera hora de la tarde hem sortit a fer un volt pel carrer principal, ens hem fet un parell de fotos (que no en teniem cap d'aquí), una caipirinha i l'Isaac ha aprofitat per tallar-se el pèl a un barber local molt simpàtic.
Hem tornat al hostel a deixar les quatre coses que haviem comprat i ens hem escarxofat al sofà de la sala de video que l'hostal té a l'aire lliure, tot just al costat del jardí, on s'estava fresquet i de conya. Després de veure una pel.li, hem baixat al poble a sopar.
Ens havien recomanat provar la Moqueca, un plat típic de peix que es fa a Brazil però que aquí té una versió local un pèl diferent. Hem anat al restaurant Panela de Barro (recomanat per la noia del Hostel), on et serveixen el menjar en una espècie de cassoletes de fang fetes a ma. La Moqueca en qüestió constava de 3 Panelas, una amb arròs blanc, unaltra amb Pirao (un sofregit de verdures amb caldo de peix) i la Moqueca en si, rodaballo i camarao (es pot fer de diferents tipus de peix, segons la carta). Correcte però no crec que repetim.
Sha fet tard i tot i que sembla que la vida nocturna de Pipa tot just desperta, desfilem cap a l'hostal a fer la maleta que demà marxem a Fortaleza!

1 comentario:

  1. por favoooor pero como nos someteis a este martirio?? que guapooos y morenos estais!! os estamos preparando, els barcelonins, una estada en "nuestra playa" a 3 graditos, para que disfruteis a la vuelta...:--)))

    olé

    besoooosss

    ResponderEliminar